Barbie la cumparaturi - jocuri cu Barbie dress up pentru fete si copii

Barbie la cumparaturi Barbie la cumparaturi este un joc pentru fete de imbracat personalul nostru favorit. Este sezonul reducerilor la mall si Barbie are starea de spirit necesara pentru a merge la shopping. Barbie va merge la cumparaturi cu prietenele sale la centrul de cumparaturi preferat. Te alaturi lui Barbie si prietenelor sale azi la mall? Invata de la Barbie cum sa te imbraci cu stil pentru orice ocazie sau pentru atunci cand mergi la cumparaturi in haine la moda si pline de culoare, incaltaminte si accesorii dupa ultima moda. Inspira-te din stilul ei in ceea ce priveste palariile, rochiile, pantofii, gentile de mana si bijuteriile. Ce ar trebuie sa poarte azi Barbie? Uita-te in dulapiorul ei si alege imbracaminte chic, poate o fusta denim, sandale cu toc inalt, o geanta cu Hello Kitty si o banda draguta de prins parul. Sau o poti imbraca intr-un top de hipster negru asortat cu blugi denim skinny, platforme, ochelari de soare funky si o coafura de Barbie, toate acestea in jocul Barbie la cumparaturi.
Esti jucatorul 459 in jocul Barbie la cumparaturiBarbie-Jocuri.com >> jocuri cu Barbie dress up >> Barbie la cumparaturi - 0.81 (MB)


Barbie-Jocuri.com

Alte Jocuri

Mai multe despre Barbie la cumparaturi!

Tocmai ai jucat Barbie la cumparaturi, acest joc a fost jucat de 459 ori si este un joc adaugat in categoria de jocuri Barbie dress up.Noi speram ca jocul cu Barbie la cumparaturi a fost pe placul tau si te asteptam sa te intorci ori de cate ori doresti sa il joci online gratis, doar pe Barbie-Jocuri.com.

Cauta jocuri

Statistici

Total Jocuri Barbie6,162
Jocuri Barbie Jucate8,088,057
Jocuri Barbie azi22
Utilizatori Online44


Jocuri Barbie