Sara gateste prajitura de branza cu mure - jocuri cu Gatit pentru fete si copii

Sara gateste prajitura de branza cu mure Bine ai venit la lectiile de gatit ale lui Sara! Astazi ea ne va invata cum sa pregatim cheesecake adica prajitura cu branza si fructe, mure mai exact.

Urmeaza instructiunile Sarei pentru a realiza aceasta delicioasa prajitura cu fructe si branza. Completeaza fiecare nivel repede pentru puncte bonus!

Ia un sort si pregateste-te pentru cea mai noua reteta a lui Sara. Ea isi va folosi abilitatile de gatit pentru a va ghida pas cu pas prin fiecare etapa de preparata aceasta delicioasa prajitura cu branza si fructe de mure cu crusta aurie.
Esti jucatorul 934 in jocul Sara gateste prajitura de branza cu mureBarbie-Jocuri.com >> jocuri cu Gatit >> Sara gateste prajitura de branza cu mure - 1.54 (MB)


Barbie-Jocuri.com

Alte Jocuri

Mai multe despre Sara gateste prajitura de branza cu mure!

Tocmai ai jucat Sara gateste prajitura de branza cu mure, acest joc a fost jucat de 934 ori si este un joc adaugat in categoria de jocuri Gatit.Noi speram ca jocul cu Sara gateste prajitura de branza cu mure a fost pe placul tau si te asteptam sa te intorci ori de cate ori doresti sa il joci online gratis, doar pe Barbie-Jocuri.com.

Comentarii

Cauta jocuri

Statistici

Total Jocuri Barbie6,168
Jocuri Barbie Jucate8,104,828
Jocuri Barbie azi2,671
Utilizatori Online76


Jocuri Barbie