Cenusareasa astazi - jocuri cu Zane Barbie pentru fete si copii

Cenusareasa astazi Cenusareasa astazi este un joc pentru fete in care vom descoperi cum ar fi putut arata Cenusareasa daca ar fi trait in lumea moderna de azi! Faceti cunostinta cu Cenusareasa de astazi si dulapul ei cu haine la moda!

Arunca o privire prin rochiile ei frumoase de printesa, nu exista nicio indoiala ca Cenusareasa de azi este o fashionista adevarata. Celelalte printese Disney nu se pot compara cu ea, in niciun caz astazi! Distreaza-te cu noua printesa contemporana si imbrac-o intr-o multime de rochii trendy si atractive.

Alege niste rochii albastre la moda, fuste sau sacouri. Proiecteaza hainele pe care le va putea purta la evenimentele de seara, la birou sau pe seara. O pereche de ochelari hipster i-ar putea da un aspect inteligent. Nu-i asa ca de-abia asteptati sa incercati noile coafuri, gentile de mana si bijuteriile Cenusaresei in Cinderella Today, fetelor?
Esti jucatorul 458 in jocul Cenusareasa astaziBarbie-Jocuri.com >> jocuri cu Zane Barbie >> Cenusareasa astazi - 0.99 (MB)


Barbie-Jocuri.com

Alte Jocuri

Mai multe despre Cenusareasa astazi!

Tocmai ai jucat Cenusareasa astazi, acest joc a fost jucat de 458 ori si este un joc adaugat in categoria de jocuri Zane Barbie.Noi speram ca jocul cu Cenusareasa astazi a fost pe placul tau si te asteptam sa te intorci ori de cate ori doresti sa il joci online gratis, doar pe Barbie-Jocuri.com.

Cauta jocuri

Statistici

Total Jocuri Barbie6,155
Jocuri Barbie Jucate8,085,928
Jocuri Barbie azi2,452
Utilizatori Online79


Jocuri Barbie